En bol med thailandsk curry med biter av kylling, chili, basilikablad, og grønnsaker, plassert på en svart treflate med chili og krydder rundt.

MAT

Smaksopplevelser med lokal forankring

Selv uten et eget in-house produksjonskjøkken, er Haubitz Hall kjent for å levere smaksopplevelser med lokal forankring av høy kvalitet. Dette skyldes vårt nære og langvarige samarbeid med to av Kristiansands fremste kjøkken – Trond Moi’s anerkjente restaurant, Hos Moi og cateringeksperten Madhuset. Hos oss er ikke mat og drikke bare noe som serveres – det iscenesettes: med et erfarent team i ryggen sørger vi for at hver smak og hvert glass bidrar til en helhetlig opplevelse, sømløst levert – selv under store og krevende arrangementer.

Til konferanser og møter er våre prisbelønte bakervarer fra Edgars Bakeri svært populære. Vi tilbyr også en populær lunsjavtale i samarbeid med arbeids- og inkluderingsbedriften Varodd – et bærekraftig og meningsfullt tilskudd vi varmt kan anbefale til våre gjester.

Live matlaging – mat med nærhet

En av våre mest engasjerende serveringsformer er når kokker fra Hos Moi tilbereder utvalgte signaturretter live på kjøkkenøya midt i lokalet. Når grytene settes på og både matduft og stemning stiger, skapes det en helt egen dynamikk i rommet – og det er slett ikke uvanlig at selveste Trond Moi står bak grytene.

Kokk serverer poteter til gjester i en restaurant.

Menyer

Vår mest populære meny er den uformelle og sosiale “Sharing”-menyen fra Hos Moi – perfekt for festmiddager og bedriftsarrangement.

I tillegg tilbyr vi 3- til 5-retters menyer basert på sesongens beste råvarer og tilpasset anledningen:

MOI´S ASIAN SHARING:

Forrett

  • Signatur sashimi

  • Gunkan tartar av kalv

Hovedrett

  • Koreansk sesam kyllingspyd

  • Fersk kimchi

  • Vårløk, koriander, chilimajo og syltet rødløk

  • Oksekjake med sticky soya-glace

  • Steambuns  

Dessert

  • Pasjonfrukt, pannacotta, ristet kokosflak og mango coulis

BBQ ALA MOI:

Forrett

  • Ceviche på kveite mais, chili, rødløk, lime, vårløk og koriander

Hovedrett

  • Grov håndverkspølse

  • Braisert oksekjake 

  • Couscous med grillet mais

  • Cherrytomat salat, pistou og syltet rødløk

  • Hemmelig BBQ saus

  • Kremet potetsalat – kremet, syltet agurk, løk og sennep

  • Urtebakte gourmetpoteter med olivenolje

  • Foccacia med smør og aioli

Dessert

  • Melkesjokolademousse, marinerte bær og kakecrumble

BBQ ALA MOI:MOI´S ASIAN SHARING:CLASSIC SHARING ALA MOI:


Sharing-konseptet handler om å dele maten – store fat og småretter plasseres på bordet, slik at alle kan forsyne seg og smake litt av alt. Det skaper en uformell, sosial og inkluderende stemning, perfekt for både fest og forretningsmiddag:

Forrett

  • Pistou, marinerte solmodne tomater og sørlandsmozzarella

  • Sashimi av Aurora-laks, koriander, sesam, ponzu, chili, ingefær og vårløk

  • Surdeigsbrød med pisket smør fra Åmli gårdsmeierier

  • Marinerte olivener

Hovedrett

  • Rødvinbrasert oksekjake

  • Sesongens grønnsaker og sjysaus 

  • Mandelpotetpuré toppet med parmesan, urtesalat og syltet løk

Dessert

  • Sitronterte og crème chantilly

Close-up av laksefilet med grønne urter på en svart stekepanne.

MADHUSET er kanskje Sørlandets mest folkekjære kvalitetsleverandør av catering

Hos oss er det særlig deres smakfulle temabuffeter og klassiske tre-rettere som begeistrer. Madhuset står for rundt 70 % av maten som serveres på Haubitz Hall – et samarbeid tuftet på kvalitet med smak i sentrum:

MADHUSET ASIAN FUSION:

  • Pulled duck med mangosalsa og hjertesalat

  • Skalldyrsalat med chilimajo, agurk og wakame

  • Sashimi med laks og kveite servert på salat av blanchert vårløk og sukkererter

  • Sommerruller med chilisoya. Edamame søyabønner med havsalt

  • Biffsalat med inkatomat, ruccola, vårløk, eggnudler og sitrus soyadressing

  • Poke salat med sushi ris, marinert laks, syltede grønnsaker og edamamebønner

  • Tempurasalat med avokado, agurk, vårløk, chilimajo og teriakysaus

  • Pad thai salat med nudler, kylling, tofu, peanøtter og lime

  • Kikerter kokt i karri servert på røstipotet

  • Red curry med kylling, friske grønnsaker og ris

  • Sticky asiatisk ribbe med glassnudler, syltede grønnsaker og hoisin

    KARIBISK GRILLBUFFET:

  • Karibisk jerk shank (braissert svineskank)

  • Jamaica jerk-marinert kyllinglår, chilimarinert scampi og grillet ananas

  • Ovnsbakte søtpoteter med chili og hvitløk

  • Grønnsaksblanding med spinat og cherrytomater, blandet salat med granateple og appelsin

  • Karibisk calypso-ris med kidneybønner og løk, tropisk salsa med mango, melon og granateple

  • Barbequesaus, mangosmør og aioli

  • Karibisk brød med hint av kokos

HAVETS FESTBORD:

  • Reker, fylte krabbeskjell, kremet hvitvinsdampede blåskjell, helstekt krydret laksefilet,røkelaks og eggerøre

  • Wraps med røkelaks og sennepssaus, ovnsbakt scampi med hvitløk, chili og koriander

KLASSISK GRILLBUFFET:

  • Langtidsstekt svinenakke med barbequesaus

  • Rødvinsmarinert oksefilet

  • Marinerte kyllinglår

POPULÆR SERVERING FOR VELKOMST, PAUSEMAT, MINGLING, KONFERANSER, KICK-OFF, MESSER OG LANSERINGER:

Tapas-snitter:

Mini-smørbrød: velg mellom tomat og mozarella med basilikum, spansk omelett med gressløk, brie-ost, druer og valnøtter, serranoskinke med melon, spanske kjøttboller - eller vegetar, etter sesongens utvalg.

Wraps:

Velg mellom: kylling, salat, rødløk, paprika, tomater og rømmedressing, laks, salat, agurk, tomat og sennepssaus - eller vegetar, etter sesongens utvalg.

Ellers:

Hot and spicy kyllinggryte

Cæsar-salat

Kylling - eller fiskesuppe

Allergivennlige alternativer

Vi tilpasser alltid menyene våre – enten du har allergier, intoleranser eller spesielle behov. Bare gi beskjed i forkant, så ordner vi resten.

Matsvinn? Ikke her.

Overskuddsmat fra våre buffeter går aldri til spille. Vi samarbeider med Hjelp oss å hjelpe, som henter fersk mat rett fra kjøkkenet og deler den ut til mennesker i byen vår som trenger det.

Klar is i små glassboller på en overflate.

DRIKKE

Baren på Haubitz Hall har et bredt og gjennomtenkt utvalg av drikkevarer – fra klassiske øl og viner til kreative cocktails og alkoholfritt med særpreg:

ØL PÅ TAPP (fra vår partner Ringnes):

– Carlsberg

– Frydenlund Juicy IPA

– Kronenbourg 1664

– Ringnes LITE

Lokalbrygget øl fra Hunsfos Bryggeri (Vennesla):

Haubitz Pilsner (flaske)

Haubitz IPA (flaske)

Cidere & Breezers (søtere alternativer):

– Somersby

– Breezer (flere varianter)

VIN:

Vårt utvalg av rød, hvit og rosévin er matchet med våre mest populære menyer, men vi skaffer gjerne spesialbestillinger ved forespørsel.

COCKTAILS I HOVEDBAREN:

– Gin & Tonic

– Rom & Cola

– Mojito

– Haubitz Mule

– Vodka RedBull

– Aperol Spritz

– Lavprosents cocktails

BOBLER:

– Prosecco

– Crémant

– Moët & Chandon Champagne

BACKSTAGE GINBAR

Vår skjulte skatt: Backstage GinBar åpnes kun ved bestilling – og byr på over 130 ulike gin fra hele verden, kombinert med et rikholdig utvalg tonics, friske og tørkede urter, sitrus og bær. En verden av gin, samlet på ett sted.


ALKOHOLFRITT

– Himmelstund (alkoholfri musserende)

– Eplemost fra Slettene Hage (Herrefoss)

– Assortert mineralvann


VARME DRIKKER:

– Kaffe fra CEMO Gourmet, nykvernet

– Te fra A.C Perchs Thehandel, Danmark

Bildet viser en restaurantmiddag med en tom tallerken med mat, et glass hvitvin, et glass vann, en kurv med brød, og en person som holder tallerkenen. Bakgrunn med flere glass og matretter.