MAT
Smaksopplevelser med lokal forankring
Selv uten et eget in-house produksjonskjøkken, er Haubitz Hall kjent for å levere smaksopplevelser med lokal forankring av høy kvalitet. Dette skyldes vårt nære og langvarige samarbeid med to av Kristiansands fremste kjøkken – Trond Moi’s anerkjente restaurant, Hos Moi og cateringeksperten Madhuset. Hos oss er ikke mat og drikke bare noe som serveres – det iscenesettes: med et erfarent team i ryggen sørger vi for at hver smak og hvert glass bidrar til en helhetlig opplevelse, sømløst levert – selv under store og krevende arrangementer.
Til konferanser og møter er våre prisbelønte bakervarer fra Edgars Bakeri svært populære. Vi tilbyr også en populær lunsjavtale i samarbeid med arbeids- og inkluderingsbedriften Varodd – et bærekraftig og meningsfullt tilskudd vi varmt kan anbefale til våre gjester.
Live matlaging – mat med nærhet
En av våre mest engasjerende serveringsformer er når kokker fra Hos Moi tilbereder utvalgte signaturretter live på kjøkkenøya midt i lokalet. Når grytene settes på og både matduft og stemning stiger, skapes det en helt egen dynamikk i rommet – og det er slett ikke uvanlig at selveste Trond Moi står bak grytene.
Menyer
Vår mest populære meny er den uformelle og sosiale “Sharing”-menyen fra Hos Moi – perfekt for festmiddager og bedriftsarrangement.
I tillegg tilbyr vi 3- til 5-retters menyer basert på sesongens beste råvarer og tilpasset anledningen:
MOI´S ASIAN SHARING:
Forrett
Signatur sashimi
Gunkan tartar av kalv
Hovedrett
Koreansk sesam kyllingspyd
Fersk kimchi
Vårløk, koriander, chilimajo og syltet rødløk
Oksekjake med sticky soya-glace
Steambuns
Dessert
Pasjonfrukt, pannacotta, ristet kokosflak og mango coulis
BBQ ALA MOI:
Forrett
Ceviche på kveite mais, chili, rødløk, lime, vårløk og koriander
Hovedrett
Grov håndverkspølse
Braisert oksekjake
Couscous med grillet mais
Cherrytomat salat, pistou og syltet rødløk
Hemmelig BBQ saus
Kremet potetsalat – kremet, syltet agurk, løk og sennep
Urtebakte gourmetpoteter med olivenolje
Foccacia med smør og aioli
Dessert
Melkesjokolademousse, marinerte bær og kakecrumble
BBQ ALA MOI:MOI´S ASIAN SHARING:CLASSIC SHARING ALA MOI:
Sharing-konseptet handler om å dele maten – store fat og småretter plasseres på bordet, slik at alle kan forsyne seg og smake litt av alt. Det skaper en uformell, sosial og inkluderende stemning, perfekt for både fest og forretningsmiddag:
Forrett
Pistou, marinerte solmodne tomater og sørlandsmozzarella
Sashimi av Aurora-laks, koriander, sesam, ponzu, chili, ingefær og vårløk
Surdeigsbrød med pisket smør fra Åmli gårdsmeierier
Marinerte olivener
Hovedrett
Rødvinbrasert oksekjake
Sesongens grønnsaker og sjysaus
Mandelpotetpuré toppet med parmesan, urtesalat og syltet løk
Dessert
Sitronterte og crème chantilly
MADHUSET er kanskje Sørlandets mest folkekjære kvalitetsleverandør av catering
Hos oss er det særlig deres smakfulle temabuffeter og klassiske tre-rettere som begeistrer. Madhuset står for rundt 70 % av maten som serveres på Haubitz Hall – et samarbeid tuftet på kvalitet med smak i sentrum:
MADHUSET ASIAN FUSION:
Pulled duck med mangosalsa og hjertesalat
Skalldyrsalat med chilimajo, agurk og wakame
Sashimi med laks og kveite servert på salat av blanchert vårløk og sukkererter
Sommerruller med chilisoya. Edamame søyabønner med havsalt
Biffsalat med inkatomat, ruccola, vårløk, eggnudler og sitrus soyadressing
Poke salat med sushi ris, marinert laks, syltede grønnsaker og edamamebønner
Tempurasalat med avokado, agurk, vårløk, chilimajo og teriakysaus
Pad thai salat med nudler, kylling, tofu, peanøtter og lime
Kikerter kokt i karri servert på røstipotet
Red curry med kylling, friske grønnsaker og ris
Sticky asiatisk ribbe med glassnudler, syltede grønnsaker og hoisin
KARIBISK GRILLBUFFET:
Karibisk jerk shank (braissert svineskank)
Jamaica jerk-marinert kyllinglår, chilimarinert scampi og grillet ananas
Ovnsbakte søtpoteter med chili og hvitløk
Grønnsaksblanding med spinat og cherrytomater, blandet salat med granateple og appelsin
Karibisk calypso-ris med kidneybønner og løk, tropisk salsa med mango, melon og granateple
Barbequesaus, mangosmør og aioli
Karibisk brød med hint av kokos
HAVETS FESTBORD:
Reker, fylte krabbeskjell, kremet hvitvinsdampede blåskjell, helstekt krydret laksefilet,røkelaks og eggerøre
Wraps med røkelaks og sennepssaus, ovnsbakt scampi med hvitløk, chili og koriander
KLASSISK GRILLBUFFET:
Langtidsstekt svinenakke med barbequesaus
Rødvinsmarinert oksefilet
Marinerte kyllinglår
POPULÆR SERVERING FOR VELKOMST, PAUSEMAT, MINGLING, KONFERANSER, KICK-OFF, MESSER OG LANSERINGER:
Tapas-snitter:
Mini-smørbrød: velg mellom tomat og mozarella med basilikum, spansk omelett med gressløk, brie-ost, druer og valnøtter, serranoskinke med melon, spanske kjøttboller - eller vegetar, etter sesongens utvalg.
Wraps:
Velg mellom: kylling, salat, rødløk, paprika, tomater og rømmedressing, laks, salat, agurk, tomat og sennepssaus - eller vegetar, etter sesongens utvalg.
Ellers:
Hot and spicy kyllinggryte
Cæsar-salat
Kylling - eller fiskesuppe
Allergivennlige alternativer
Vi tilpasser alltid menyene våre – enten du har allergier, intoleranser eller spesielle behov. Bare gi beskjed i forkant, så ordner vi resten.
Matsvinn? Ikke her.
Overskuddsmat fra våre buffeter går aldri til spille. Vi samarbeider med Hjelp oss å hjelpe, som henter fersk mat rett fra kjøkkenet og deler den ut til mennesker i byen vår som trenger det.
DRIKKE
Baren på Haubitz Hall har et bredt og gjennomtenkt utvalg av drikkevarer – fra klassiske øl og viner til kreative cocktails og alkoholfritt med særpreg:
ØL PÅ TAPP (fra vår partner Ringnes):
– Carlsberg
– Frydenlund Juicy IPA
– Kronenbourg 1664
– Ringnes LITE
Lokalbrygget øl fra Hunsfos Bryggeri (Vennesla):
– Haubitz Pilsner (flaske)
– Haubitz IPA (flaske)
Cidere & Breezers (søtere alternativer):
– Somersby
– Breezer (flere varianter)
VIN:
Vårt utvalg av rød, hvit og rosévin er matchet med våre mest populære menyer, men vi skaffer gjerne spesialbestillinger ved forespørsel.
COCKTAILS I HOVEDBAREN:
– Gin & Tonic
– Rom & Cola
– Mojito
– Haubitz Mule
– Vodka RedBull
– Aperol Spritz
– Lavprosents cocktails
BOBLER:
– Prosecco
– Crémant
– Moët & Chandon Champagne
BACKSTAGE GINBAR
Vår skjulte skatt: Backstage GinBar åpnes kun ved bestilling – og byr på over 130 ulike gin fra hele verden, kombinert med et rikholdig utvalg tonics, friske og tørkede urter, sitrus og bær. En verden av gin, samlet på ett sted.
ALKOHOLFRITT
– Himmelstund (alkoholfri musserende)
– Eplemost fra Slettene Hage (Herrefoss)
– Assortert mineralvann
VARME DRIKKER:
– Kaffe fra CEMO Gourmet, nykvernet
– Te fra A.C Perchs Thehandel, Danmark