Mat og drikke
Et hav av smakfulle muligheter
Selv uten eget produksjonskjøkken leverer Haubitz Hall mat og drikke av høy kvalitet gjennom et tett samarbeid med Hos Moi og Madhuset. Her er servering en del av helhetsopplevelsen, der smak, flyt og vertskap spiller sammen, også i større arrangementer.
Smaksopplevelser med lokal forankring
Vi tilbyr 3 retters, 4 retters og 5 retters middag med bordservering, tilpasset arrangementets form og rammer. Live matlaging på kjøkkenøya, ofte med kokker fra Hos Moi og tidvis Trond Moi selv, skaper nærhet, stemning og en levende opplevelse i rommet.
Tilpasset mat og servering
Sammen med Madhuset og Hos Moi finner vi menyer som treffer alle gjester. Utvalgte menyer vises lenger ned på siden, og vi skreddersyr gjerne løsninger, samtidig sørger vi for at overskuddsmat doneres gjennom samarbeidet med Hjelp oss å hjelpe.
Menyer, muligheter og bærekraft
Menyer fra Hos moi og Madhuset
-
Forrett: Signatur sashimi, Gunkan tartar av kalv
Hovedrett: Koreansk sesam kyllingspydl, Fersk kimchi, Vårløk, koriander, chilimajo og syltet rødløk, Oksekjake med sticky soya-glace
Dessert: Melkesjokolademousse m/ marinerte bær og kakecrumble -
Forrett: Ceviche på kveite (mais, chili, rødløk, lime, vårløk og koriander)
Hovedrett: Grov håndverkspølse, Braisert oksekjake, Couscous med grillet mais, Oksekjake med sticky soya-glace, Cherrytomat salat, pistou og syltet rødløk, Hemmelig BBQ saus, Kremet potetsalat, Urtebakte gourmetpoteter med olivenolje, Foccacia med smør og aioli.
Dessert: Melkesjokolademousse m/ marinerte bær og kakecrumble -
Forrett: Pistou (marinerte solmodne tomater og sørlandsmozzarella), Sashimi av Aurora-laks (koriander, sesam, ponzu, chili, ingefær og vårløk), Surdeigsbrød med pisket smør fra Åmli gårdsmeierier, Marinerte oliven.
Hovedrett: Rødvinbrasert oksekjake, Sesongens grønnsaker og sjysaus, Mandelpotetpuré toppet med parmesan, urtesalat og syltet løkDessert: Sitronterte og Créme chantilly
Vår mest populære meny er den uformelle og sosiale “Sharing”-menyen fra Hos Moi – perfekt for festmiddager og bedriftsarrangement. I tillegg tilbyr vi 3- til 5-retters menyer basert på sesongens beste råvarer og tilpasset anledningen
-
Pulled duck (m/ mangosalsa og hjertesalat)
Skalldyrsalat (m/ chilimajo, agurk og wakame)
Sashimi (m/ laks og kveite) servert på salat av blanchert vårløk og sukkererter
Sommerruller (m/ chilisoya)
Edamame søyabønner (m/ havsalt)
Biffsalat (m/ inkatomat, ruccola, vårløk, eggnudler og sitrus soyadressing)
Poke salat (m/ sushi ris, marinert laks, syltede grønnsaker og edamamebønner)
Tempurasalat (m/ avokado, agurk, vårløk, chilimajo og teriakysaus)
Pad thai salat (m/ nudler, kylling, tofu, peanøtter og lime)
Kikerter kokt i karri servert på røstipotet
Red curry (m/ kylling, friske grønnsaker og ris)
Sticky asiatisk ribbe (m/ glassnudler, syltede grønnsaker og hoisin)
-
Karibisk jerk shank (braissert svineskank)
Jamaica jerk (marinertkyllinglår, chilimarinert scampi og grillet ananas)
Ovnsbakte søtpoteter (m/ chili og hvitløk)
Grønnsaksblanding (m/ spinat og cherrytomater, blandet salat med granateple og appelsin)
Karibisk calypso-ris (m/ kidneybønner og løk, tropisk salsa med mango, melon og granateple)
Barbequesaus, mangosmør og aioli
Karibisk brød med hint av kokos
-
Langtidsstekt svinenakke (m/ barbequesaus)
Rødvinsmarinert oksefilet
Marinerte kyllinglår
-
Reker
Fylte krabbeskjell
Kremet hvitvinsdampede blåskjell
Helstekt krydret laksefilet
Røkelaks og eggerøre
Wraps (m/ røkelaks og sennepssaus, ovnsbakt scampi med hvitløk, chili og koriander)
Hos oss er det særlig deres smakfulle temabuffeter og klassiske tre-rettere som begeistrer. Madhuset står for rundt 70% av maten som serveres på Haubitz Hall – et samarbeid tuftet på kvalitet med smak i sentrum:
Populære valg for velkomst, pausemat, konferanser, messer og lanseringer.
Tapas-snitter (mini smørbrød)
Tomat og mozarella med basilikum, spansk omelett med gressløk, brie-ost, druer og valnøtter, serranoskinke med melon, spanske kjøttboller - eller vegetar, etter sesongens utvalg.
Wraps
Velg mellom: kylling, salat, rødløk, paprika, tomater og rømmedressing, laks, salat, agurk, tomat og sennepssaus - eller vegetar, etter sesongens utvalg.
Gryter, salater og supper
Hot and spicy kyllinggryte
Cæsar-salat
Kylling - eller fiskesuppe
Drikkemeny
I hovedbaren på Haubitz Hall finner man noe for en hver anledning! Hvis det er noe du savner til ditt arrangement er det bare å rope ut så finner vi en løsning!
-
Carlsberg
Frydenlund Juicy IPA
Frydenlund fatøl
Carlsberg
Rignes LITE
Lokalbrygget øl fra Hunfoss Bryggeri
Haubitz Pilsner (fl.)
Haubitz IPA (fl.)
-
Vårt utvalg av rød, hvit og rosévin er matchet med våre mest populære menyer, men vi skaffer gjerne spesialbestillinger ved forespørsel.
-
Prosecco
Crémant
Moët & Chandon Champagne
-
Gin & Tonic
Rom & Cola
Mojito
Haubitz Mule
Vodka RedBull
Aperol Spritz
Lavprosents cocktails
-
Himmelstund (alkoholfri musserende)
Eplemost fra Slettene Hage (Herrefoss)
Assortert mineralvann
-
Kaffe fra CEMO Gourmet, nykvernet
Te fra A.C Perchs Thehandel, Danmark
Les også:
Aksel Hennie med egen vin på Haubitz Hall!
Da Aksel Hennie gikk fra filmsett til vinmarker, skapte det nysgjerrighet i både kulturmiljø og vinverden. Men prosjektet hans, Petit Vilain, ble ikke til som et kjendisprodukt, det kom fra et ønske om å lære faget ordentlig og lage noe som står på egne bein!
Book ditt neste event i dag.
Ta kontakt på telefon eller mail for en uforpliktende prat.
Vi inviterer gjerne på en god samtale og en kopp kaffe i våre spektakulære lokaler. Vi ser fram til å høre fra deg!
post@haubitzhall.no
(+47) 381 34 020