Salongen

Haubitz Hall Salongen

(mer info angående våre konserter nederst på denne siden!)

Byggeår 1918

Tidligere tjent som offisersstue og senere kino for soldatene på Odderøya Fort.

Forlatt av Forsvaret da Odderøya Fort ble nedlagt i 1992. Siden 2009 disponert av musiker Kjetil Grande, som høsten 2014 dannet konseptet Haubitz Hall Salongen.

Atmosfære

Haubitz Hall Salongen er atmosfære, levende musikk og en reise tilbake til en svunnen tid. Det er som å tre inn i en cabaretklubb fra 1940-årenes Los Angeles eller en undergrunnskneipe fra mellomkrigstidens Paris. Alt er frosset i tid, tint opp av toner og nostalgi. Det er som om et lystig lag forlot huset i all hast en varm sommerkveld på 40-tallet - for aldri å returnere - og siden har lokalet blitt stående nøyaktig slik de forlot det. Man har en følelse av at de når som helst kan komme stormende inn dørene for å fortsette festen. Kanskje er de i veggene her ennå.

Konsertene

Det å få være en av de kun 60 gjestene som salongen rommer, føles som et privilegium. Gjestene kommer for å oppleve noen av landets fremste artister gjøre sin mest intime konsert noensinne. De får en helt annerledes konsertopplevelse. Det er rift om plassene og konsertene er da også som regel utsolgt måneder og uker før show. Til tross for at det er slik, fremstår Haubitz Hall Salongen nærmest som hemmelig. For mange er den totalt ukjent. Vi annonserer nemlig kun via vår Facebook-side og hjemmeside. Foruten sosiale medier er det bare jungeltelegrafen som gjør våre konserter kjent for folk - Word of mouth!

ANNEN INFO:

Kun forhåndssalg av konsertbilletter! Ingen salg i døren.
18 års aldersgrense / Salg av øl/vin.

Dørene åpner kl 18.00 og konserten starter ca kl 21.00 / Ingen bordreservasjon. Tidlig ute = de beste plassene.

For gavekort på konsertbilletter: Kontakt oss på post@haubitzhall.no

Blant artistene som har holdt konsert i salongen er: Thom Hell, Jonas Alaska, Jim Stark, Minor Majority, Ingrid Olava, Elvira Nikolaisen & Mathias Eick, Farmers Market, Ida Jenshus, Silya & The Sailors, Erlend Ropstad, Mikhael Paskalev, Asbjørn Ribe, Marte Wulff & Charlotte Qvale, Monica Heldal, Knut Reiersrud, Hanne Kolstø, The Fjords, Dråpe, Daniel Kvammen.