Marte Wulff

September 7, 2018

Kjøp billetter her

Wulff er en artist, komponist og tekstforfatter/skribent fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Hennes låter har vært hyppig brukt i ulike film og TV-serier og oppnådd høy radiorotasjon karrieren igjennom. Hits som Carousel of love, Lady, Accident, Racing (m. Erik Faber) og Finne deg igjen, samt Vi feirer jul og Vandrer på en sky (m. Charlotte Qvale) byr på kjente toner for mange.

Wulff har utgitt fem soloplater (to på engelsk og tre på norsk), inkludert én innspilt i Kilden med hele Kristiansand symfoniorkester i ryggen (Utlengsel 2014), og en livefremførelse av laten året etter. Både debutplaten i 2006 og hennes seneste, selvtitulerte utgivelse (2016), mottok Spellemann-nominasjoner og har ført til omfattende turnéring over hele Norge. Wulff har en sterk formidlingsevne og en særegen tilstedeværelse på scenen. Hun er en yndet duettpartner som har sunget med artister som Bjørn Eidsvåg, Madrugada, Kaada, Erlend Ropstad, Thom Hell og Erik Faber på deres låter live eller på plate. Hun har som soloartist opptrådt live på TV 2 God morgen, Norge så mye som seks ganger, samt fremført sin musikk både på Lydverket, Lindmo og Beat for beat.

Wulff har i sommer vært aktuell med duoprosjektet Wulff-Stenseng ( (m. ekskjæresten Einar Stenseng) og EP'en Vi prøver igjen som fikk mye presse og god omtale. Stenseng er også med som duopartner på årets Haubitz-konsert, der det vil bli spilt sanger fra hele karrieren i tillegg til minst én helt ny. Det er også mulig det dukker opp en gjest eller to!

Wulff verdsetter kreative samarbeid og er også medlem av bandet The Love Connection med blant andre Thom Hell og Frank Hammersland, samt utgir musikk med det tverrkunstneriske kollektivet VIGGO med kolleger Charlotte Qvale og Sjur Miljeteig. Sistnevnte koalisjon gjorde seg også bemerket med den kontroversielle nye julesanghit’en “Vi feirer jul” i 2014 - med en etterfølgende kronikk i VG - og juleplaten Senk dine hvite vinger i 2015 (Universal), med sin norske versjon av den kjente julefilmklassikeren Walking In The Air (Vandrer på en sky).

Flere aktuelle konserter

No items found.